Restaurant de Eetgalerie

Gewoon gezellig uit eten

Reserveren

Wij zijn weer open! Van harte welkom terug!

Natuurlijk zijn er een paar dingetjes veranderd, maar wij doen ons uiterste best om er voor te zorgen dat u daar zo min mogelijk hinder van ondervindt. Hieronder vindt u een samenvatting van de belangrijkste veranderingen:
 

  • Vanaf 01 juni is reserveren verplicht. Dit mag kort van te voren ( lees: aan de deur ), maar als u verzekerd wilt zijn van een plekje adviseren wij u dit van te voren te doen. 
  • Personen uit één huishouden mogen bij elkaar aan tafel. Ongeacht de groepsgrootte. 
  • Personen welke niet tot hetzelfde huishouden behoren, mogen met maximaal twee personen bij elkaar aan tafel.
  • Mocht u voor de avond zelf willen reserveren, dan is het verstandig om dit telefonisch te doen. (0573-255145)
  • Wilt u bij uw reservering aan geven of uw gezelschap aan één tafel wilt zitten of dat de anderhalve meter in acht moet worden genomen. Alvast bedankt. 


Bij een online reservering ontvangt u altijd een automatische bevestiging per mail. Het kan zijn dat deze in uw spambox terecht
komt. Zonder tegenbericht is uw reservering automatisch akkoord!

Wij accepteren zowel de RestaurantCadeauKaart als de VVV dinercheque als wettig betaalmiddel. Maakt u gebruik van een kortingsactie welke georganiseerd is door een externe partij ( bijvoorbeeld de restaurantspaaractie, The Fork Festivalweken of de ANWB spaaractie) , dan kunt u helaas niet met deze cadeaukaarten betalen. 


Mocht u meer informatie willen, kunt u altijd contact met ons opnemen. 

Graag tot ziens! 


Leuk! De 1e shift op vrijdag en zaterdag is ook super voordelig! Wanneer u reserveert met een aankomsttijd tussen 16.30 en 17.00 uur geniet u ook op zaterdag van Tapas AYCE voor slechts € 25,- p.p. Let op: u kunt in deze shift gedurende 2,5 uur gebruik maken van het arrangement. Wees er snel bij want er zijn slechts een paar tafels beschikbaar op vrijdag en zaterdag voor dit arrangement! 

In uw reserveringsbevestiging staat een tijdslimiet van 2 uur aangegeven. Dit bericht kunt u negeren. Alleen de 1e shift op vrijdag en zaterdag ( aankomst tussen 16.30 uur en 17.00 uur ) kent een limiet van 2,5 uur per tafel. Alle andere dagen en tijden geldt er geen tijdslimiet!

Wilt u bij uw reservering aan geven of uw gezelschap aan één tafel wenst plaats te nemen, of dat de anderhalve meter in acht moet worden gehouden? Alvast bedankt! 


Wij zijn gesloten van dinsdag 22 september tot en met donderdag 01 oktober. Vanaf vrijdag 02 oktober staan wij weer graag voor u klaar!