Restaurant de Eetgalerie

Gewoon gezellig uit eten

Over ons

CORONA VIRUS: 

U kunt ons steunen in deze tijd. Kijk op https://www.helpdehoreca.nl/resultaten?keyword=lochem en bestel alvast uw tegoedbon. Zodra we weer open zijn, kunt u de bon inleveren! Enne.... het eerste rondje is van de zaak :). 


Lieve gasten, 


Acute sluiting van ons restaurant... Beetje bij beetje dringt de omvang van deze maatregel tot ons door. Ondanks dat onze handen jeuken om aan de slag te gaan en diverse commerciele ideeen continu door ons hoofd spoken om toch nog iets te kunnen doen voor ons bedrijf zodat er een beetje omzet binnen komt, kiezen wij er nu heel bewust voor om volledig gehoor te geven aan de oproep van de overheid om ons bedrijf te sluiten en op deze manier zo goed mogelijk mee te werken om verspreiding van het corona virus tegen te gaan.

Onze regering heeft laten weten dat zij ons, als horeca ondernemers, zo goed als ze kunnen zullen steunen tijdens deze crisis. Rest ons niets anders om te doen wat we kunnen om ons land, ons allemaal, te steunen in deze tijd.

Zodra duidelijk wordt dat het veilig genoeg is om weer aan het werk te gaan in welke vorm dan ook, hoort u van ons. In de tussentijd zitten wij natuurlijk niet stil. Achter de schermen werken wij hard aan onze comeback na de crisis en storten wij ons vol op onze nieuwe drank- en menukaarten, binden wij de poetsdoeken om en starten een voorjaarsschoonmaak, frissen het terras helemaal op.... Kortom... We blijven gewoon gas geven!

Tot 28 april zijn wij gesloten. 

Wij hopen u daarna weer te mogen ontvangen.

Lieve groet,

Team EetGalerie
Kijk voor ons uitgebreide menu, boordevol lekkers en prachtige aanbiedingen, gauw even op onze kaart!


Wij ontvangen u graag en zullen u verrassen met een warm interieur, heerlijke gerechten, vriendelijke bediening en een uitgebreid assortiment aan wijnen en speciaal bieren.

Het is altijd genieten bij Restaurant De EetGalerie in het centrum van Lochem. Of u nu zin heeft in een avond uitgebreid tafelen met vrienden of familie, ontspannen wilt dineren voorafgaand aan uw bezoek aan de schouwburg, een speciale gelegenheid te vieren heeft of Gewoon Gezellig een avondje uit wilt…. Dan bent u bij de EetGalerie aan het juiste adres.

'Gewoon Gezellig Uit Eten' is ons motto. Heerlijk eten in een ongedwongen sfeer.

Naast een uitgebreide á la carte kaart hebben wij ook een groot aantal Tapas Specials. Voor grote groepen maken wij graag een speciaal menu of arrangement, met uiteraard een speciale prijs. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze kaart. Neem dan snel een kijkje. Reserveren kan per mail via reserveringen@eetgalerielochem.nl of telefonisch op nummer 0573-255145. Graag tot ziens!