Restaurant de Eetgalerie

Gewoon gezellig uit eten

Over ons

Wij zijn weer open!! Natuurlijk zijn er een paar dingetjes veranderd, maar wij doen ons uiterste best om er voor te zorgen dat u daar zo min mogelijk hinder van ondervindt. Hieronder vindt u een samenvatting van de belangrijkste veranderingen:
 

  • Vanaf 01 juni is reserveren voor binnen verplicht ( dit mag ook kort van te voren ).
  • Voor het terras hoeft u niet te reserveren, maar wilt u verzekerd zijn van een plekje dan adviseren wij om dit wel te doen.
  • Personen uit één huishouden mogen bij elkaar aan tafel. Ongeacht de groepsgrootte. 
  • Personen weke  niet tot hetzelfde huishouden behoren, mogen met maximaal twee personen bij elkaar aan tafel.
  • Gezien de beperkte ruimte kunnen wij voorlopig geen reserveringen aannemen van groter dan twee personen, waarbij men niet tot hetzelfde huishouden behoort.  ( Gezinnen met thuiswonende kinderen zijn dus van harte welkom ! )
  • Wilt u in dit geval, wanneer u reserveert voor uw thuiswonende gezin, direct bij uw reservering aangeven dat uw gezelschap uit één huishouden bestaat? Bedankt!
  • Op dit moment werken wij alleen op vrijdag en zaterdag met twee shifts. U kunt op deze dagen reserveren voor een tafel met aankomsttijd tussen 16.30 en 17.15 uur voor de duur van sowieso 2,5 uur. De tweede shift start vanaf 19.15 uur tot sluitingstijd. 

Bestaat uw gezelschap niet uit één huishouden en u wilt toch graag komen? Neem dan contact met ons op. Dan kunen we overleggen over de mogelijkheden.

Kijk voor ons uitgebreide menu, boordevol lekkers en prachtige aanbiedingen, gauw even op onze kaart!


Wij ontvangen u graag en zullen u verrassen met een warm interieur, heerlijke gerechten, vriendelijke bediening en een uitgebreid assortiment aan wijnen en speciaal bieren.

Het is altijd genieten bij Restaurant De EetGalerie in het centrum van Lochem. Of u nu zin heeft in een avond uitgebreid tafelen met vrienden of familie, ontspannen wilt dineren voorafgaand aan uw bezoek aan de schouwburg, een speciale gelegenheid te vieren heeft of Gewoon Gezellig een avondje uit wilt…. Dan bent u bij de EetGalerie aan het juiste adres.

'Gewoon Gezellig Uit Eten' is ons motto. Heerlijk eten in een ongedwongen sfeer.

Naast een uitgebreide á la carte kaart hebben wij ook een groot aantal Tapas Specials. Voor grote groepen maken wij graag een speciaal menu of arrangement, met uiteraard een speciale prijs. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze kaart. Neem dan snel een kijkje. Reserveren kan per mail via reserveringen@eetgalerielochem.nl of telefonisch op nummer 0573-255145. Graag tot ziens!