Restaurant de Eetgalerie

Gewoon gezellig uit eten

Over ons

Van harte welkom terug...


Wat zijn wij blij dat wij u weer mogen ontvangen! Natuurlijk doen wij er alles aan om u op een zo veilig mogelijke, gezellige manier te verwelkomen. Omdat te realiseren hebben wij een paar aanpassingen gedaan in onze werkwijze. Hieronder vindt u een opsomming van de balngrijskte veranderingen:

  • Vanaf 01 juni is reserveren verplicht. Dit mag kort van te voren ( lees: aan de deur ), maar wilt u verzekerd zijn van een plekje dan adviseren wij u dit vooraf te doen. 
  • Personen uit één huishouden mogen bij elkaar aan tafel. Ongeacht de groepsgrootte. 
  • Personen welke niet tot hetzelfde huishouden behoren, mogen met maximaal twee personen bij elkaar aan tafel.
Wilt u bij uw reservering aangeven of uw gezelschap aan één tafel kan dineren, of dat de anderhalve meter in acht moet worden genomen? Alvast bedankt! 

- Op dinsdag, woensdag en donderdag kunt u extra voordelig genieten van ons Tapas All You Can Eat arrangement. Op deze dagen betaalt u slechts € 25,- p.p! ZOnder tijdslimiet, inclusief desserts! ( m.u.v. feestdagen )

- Nieuw! Ook leuk is dat u vanaf nu ook op vrijdag en zaterdag super voordelig gebruik kunt maken van ons Tapas All You Can Eat arrangement. Wanneer u reserveert met een aankomsttijd tussen 16.30 en 17.00 uur kunt u 2,5 uur genieten van dit heerlijke arrangement. Reserveren is een must, want er zijn slechts een beperkt aantal tafels beschikbaar voor deze actie!

- Bij ons geldt: ALTIJD een 3-gangen a la carte menu voor € 32,50 p.p.. Ongeacht wat u kiest. Geen toeslagen, geen beperkingen. U kunt kiezen uit alle gerechten van onze menukaart. Gewoon Gezellig Uit Eten!

 

Wij zijn gesloten van dinsdag 22 september t/m donderdag 01 oktober. Vanaf vrijdag 02 oktober staan wij weer graag voor u klaar.

Kijk voor ons uitgebreide menu, boordevol lekkers en prachtige aanbiedingen, gauw even op onze kaart!


Wij ontvangen u graag en zullen u verrassen met een warm interieur, heerlijke gerechten, vriendelijke bediening en een uitgebreid assortiment aan wijnen en speciaal bieren.

Het is altijd genieten bij Restaurant De EetGalerie in het centrum van Lochem. Of u nu zin heeft in een avond uitgebreid tafelen met vrienden of familie, ontspannen wilt dineren voorafgaand aan uw bezoek aan de schouwburg, een speciale gelegenheid te vieren heeft of Gewoon Gezellig een avondje uit wilt…. Dan bent u bij de EetGalerie aan het juiste adres.

'Gewoon Gezellig Uit Eten' is ons motto. Heerlijk eten in een ongedwongen sfeer.

Naast een uitgebreide á la carte kaart hebben wij ook een groot aantal Tapas Specials. Voor grote groepen maken wij graag een speciaal menu of arrangement, met uiteraard een speciale prijs. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze kaart. Neem dan snel een kijkje. Reserveren kan hier of telefonisch op nummer 0573-255145. Graag tot ziens!