Restaurant de Eetgalerie

Gewoon gezellig uit eten

Menukaart

Wat leuk dat wij u mogen ontvangen in ons restaurant. Wij gaan er alles aan doen om u een smaakvolle én gezellige avond te bezorgen. Want dat is ons motto: Gewoon Gezellig Uit eten!

Let op! In Februari en Maart hebben wij weer een fantastische aanbieding! Op alle woensdagen en donderdagen betaalt u slechts € 21,50 i.p.v. € 28,75 voor het All You Can Eat Tapas arrangement. U hoeft alleen nog maar even te reserveren!

Ook doen wij tot en met 15 april mee met The Fork Festivalweken. Reserveer via The Fork ( voorheen Iens ) en ontvang 50% korting op uw a la carte rekening. Kiest u voor één van onze speciale menu’s of arrangementen, dan krijgt u 25% korting op de menuprijs. Op de consumpties ontvangt u geen korting. Deze actie geldt niet i.c.m het All you can Eat tapas arrangement op woensdagen en donderdagen in maart. 

Al onze gerechten worden bereid met verse ingrediënten. U proeft dit direct terug in onze huisgemaakte soepen, sauzen, salades en alle andere gerechten van onze kaart. Heeft u allergieën? Meld het ons, wij denken graag met u mee. Heeft u andere vragen, opmerkingen, ideeën, suggesties of wilt u iets anders aan ons kwijt? Schroom niet, wij horen het graag! 


Wij wensen u een Gewoon Gezellige avond toe.
Team De EetGalerie

 A La Carte MenukaartAll You Can Eat Menukaart