Restaurant de Eetgalerie

Gewoon gezellig uit eten

Covid-19 maatregelen

Wat zijn wij blij dat we u weer mogen ontvangen! We moeten ons nog wel aan een aantal maatregelen houden, maar we doen er alles aan om er voor te zorgen dat u daar zo min mogelijk last van heeft. 

Graag vragen wij uw aandacht voor het volgende:

In verband met de nieuwe overheidsmaatregelen, vragen wij u vriendelijk om vanaf heden bij een bezoek aan Restaurant de EetGalerie uw QR code te laten scannen waaruit uw vaccinatie, herstel of negatieve testuitslag met betrekking tot Covid-19 blijkt. 

Wij begrijpen heel goed dat U vragen heeft over de overheidsmaatregelen m.b.t het tonen van uw QR code, waaruit uw vaccinatie, herstel of negatieve test blijkt. Dit betreft een overheidsmaatregel. Dit betekent dat wij verplicht zijn ons hieraan te houden. Zo niet riskeren wij een flinke boete of zelfs sluiting van ons bedrijf. Wellicht kunt u zich voorstellen dat een boete of sluiting, zeker na deze financiële dramatische periode,  desastreuze gevolgen voor ons bedrijf heeft. Ongeacht of wij het eens zijn met de overheidsmaatregel, zien wij ons genoodzaakt de wetgeving na te leven. Wij vragen hiervoor uw begrip. Mocht u vragen hebben of anderszins op bovenstaande willen reageren, vragen wij u vriendelijk zich niet te wenden tot onze medewerkers, maar contact op te nemen met het management via info@eetgalerielochem.nl.


Reserveren mag aan de deur. Maar om zeker te zijn van een plaatsje is het raadzaam uw bezoek vooraf bij ons te reserveren.
Dit kan per mail via reserveringen@eetgalerielochem.nl of per telefoon op nummer 0573 255145.

Wij vragen hiervoor uw begrip en danken u voor uw medewerking.

Heeft u Covid-19 gerelateerde klachten? Blijf dan alstublieft thuis.

Heeft u vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.